ΗΠΑ

Μεγάλη πυρκαγιά στην Καλιφόρνια

Άλλη μία δασική πυρκαγιά κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλιφόρνιας, τα ξημερώματα της Κυριακής (15/09, ώρα Ελλάδας) και 200 πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Καλιφόρνια κλήθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής (15/09, ώρα Ελλάδας), να αντιμετωπίσει σε μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε θαμνώδη περιοχή.

Σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε: «Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει τουλάχιστον 75 στρέμματα, και έτσι εκκενώνεται η πληγείσα περιοχή».

https://twitter.com/CAL_FIRE/status/1173057239201939456

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 200 πυροσβέστες μάχονται τη φωτιά που καίει στην περιοχή. Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη.

Η αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα πολλές πυρκαγιές, με αυτές του 2018 στο Κάμπ και στο Γούλσεϊ να είναι οι φονικότερες, αφού πέθαναν δεκάδες άνθρωποι, κάηκαν σχεδόν 150.000 στρέμματα και καταστράφηκαν πάνω από 12.000 σπίτια και επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...