Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Σκέφτεται να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη μετά από δέκα χρόνια

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχει να δώσει κάποια συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής και σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως σε λίγο καιρό να "σπάσει" το "εμπάργκο".

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή σε τηλεοπτικό Μέσο. Ο πρώην πρωθυπουργός έκτοτε μιλάει σπάνια και δεν έχει δεχτεί καμία από τις εκατοντάδες προτάσεις για συνέντευξη που του έχουν γίνει από κανάλια και εφημερίδες.

Πληροφορίες του instanews αναφέρουν ότι η περίοδος της σιωπής για τον Κώστα Καραμανλή λαμβάνει τέλος και επισήμως.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να ρίξει την αυλαία στην πολιτική σταδιοδρομία του και είναι έτοιμος να απαντήσει σε όσα του καταλογίζουν οι αντίπαλοί του προκειμένου να διαφυλάξει αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο πλέον. Την υστεροφημία του.

Ο κ. Καραμανλής θα αρχίσει να εμφανίζεται πλέον πολύ πιο συχνά (κυρίως σε συνέδρια), ενώ σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει μετά από 10 χρόνια και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση ούτε για τον χρόνο, ούτε για το Μέσο στο οποίο θα μιλήσει, αλλά αν έπρεπε να στοιχηματίζαμε θα ποντάραμε τα λεφτά μας ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του επόμενου χρόνου και ο…τυχερός θα είναι ο δημοσιογράφος που είχε πάρει την τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή.

Τώρα που αρνήθηκε και την πρόταση για να αναλάβει την προεδρία του Μεγάρου Μουσικής θα είναι σίγουρα διαθέσιμος…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...