Κύπρος

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρου: «Έλεος που θα πολιτικοποιήσουν κιόλας το θέμα με τη σημαία» (βίντεο)

Με αισθήματα αγανάκτισης απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει την προσπάθεια πολιτικοποίησης από το ψευδοκράτος του περιστατικού με τον 16χρονο που κατέβασε τη σημαία σε σχολείο της κατεχόμενης Λύσης την περασμένη Κυριακή.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι κακώς έπραξε ο νεαρός που ίσως δικαιολογημένα είχε αυτά τα αισθήματα για την κατοχή, αλλά αν ο καθένας πράττει με τον ίδιο τρόπο ίσως σταματήσουν οι λειτουργίες σε εκκλησίες στα κατεχόμενα.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια του ψευδοκράτους να πολιτικοποιήσει το θέμα είπε:

«Έλεος που θα πολιτικοποιήσουν και θα διαμαρτυρηθούν τη στιγμή που γίνονται όλες αυτές οι απαράδεκτες ενέργειες και προκλήσεις παραβιάσεις τη στιγμή που η παρουσία του στρατού κατοχής σε κατοικημένη περιοχή είδαμε πως είναι επικίνδυνη και να τινάξει πολίτες στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/Lv1NybjPfCY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...