Εσωτερική Ασφάλεια

Κράτος υπό εισβολή: Μετανάστες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Κω & τους έστειλαν στο νοσοκομείο! - Βίντεο


Σκηνές απόλυτου χάους σημειώνονται στα νησιά μας. Η κατάσταση έχει ξρεφύγει εντελώς πλέον, με την χώρα μας να βρίσκεται μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, αυτόν την εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 6 το απόγευμα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Πυλίου στην Κω, όπου υπάρχει υπερπληθυσμός προσφύγων.

Η κατάσταση ήταν για αρκετή ώρα τεταμένη, με τους μετανάστες (οι περισσότεροι Σομαλοί), εξαγριωμένοι για τις συνθήκες δαβίωσής τους, να επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν με χρήση χημικών για την εξομάλυνση της κατάστασης, αναφέρει το kosnews24.gr

Από την συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετανάστες για τις πρώτες βοήθειες καθώς και αστυνομικοί. Μάλιστα δύο από τους αλλοδαπούς (Σομαλοί) που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, γύρω στις 23.00 το βράδυ δημιούργησαν επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και παρενέβη η αστυνομία οδηγώντας τους στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε βίντεο:
https://twitter.com/stavroforos_/status/1173018101459357697?ref_src=twsrc%5Etfw

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ

Πάνω από δύο χιλιάδες αλλοδαποί πέρασαν στα νησιά του βόρειου Αιγαίου τον Σεπτέμβριο. Από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι πριν δύο 24ωρα, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, στη Λέσβο πέρασαν 2.078 παράνομοι μετανάστες, στη Χίο 589 και στη Σάμο 802.

Τον Αύγουστο στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 5.813 αλλοδαποί: 3.866 στη Λέσβο, 685 στη Χίο και 1.262 στη Σάμο.

Αυτό σημαίνει ότι από τον Αύγουστου μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στα νησιά συνέρρευσαν πάνω από 9.000 αλλοδαποί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...