Αρχείο

Κι όμως, σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καίνε βενζίνη!

Απίστευτο (;) και όμως αληθινό! Το 42% των Αμερικανών πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καίνε βενζίνη!

Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από μελέτη της Ford, στην οποία αναφέρθηκε ο Ted Cannis, διευθυντής για τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρίας παγκοσμίως, σε συνέντευξή του στις ΗΠΑ. Σαράντα δύο λοιπόν Αμερικάνοι στους εκατό απλώς αγνοούν τι θα πει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πιστεύουν ότι και αυτό χρειάζεται βενζίνη για να λειτουργήσει.

Την ώρα λοιπόν που η Ford επενδύει 11,0 δισ. δολάρια για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και το λανσάρισμα 40 «εξηλεκτρισμένων» μοντέλων μέχρι το 2022 - από τα οποία τα 16 θα είναι πλήρως ηλεκτρικά - διαπιστώνει ότι πολλά χρειάζεται να γίνουν στον τομέα της εκπαίδευσης του κοινού, των απλών οδηγών.

Προφανώς η παρεξήγηση με τη βενζίνη σχετίζεται με τα υπάρχοντα υβριδικά μοντέλα, ωστόσο η ανάγκη ενημέρωσης είναι μεγάλη καθώς οι Αμερικανοί φαίνεται ότι αγνοούν και άλλα δεδομένα σε σχέση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...