Αυτοδιοίκηση

Ισχυρή παρουσία ΜΑΤ στα Εξάρχεια: Σε εξέλιξη έργα ανάπλασης στην πλατεία - Αλλάζει η εικόνα της Αθήνας

Αλλάζει εντελώς η εικόνα του κέντρου της Αθήνας, μετά από τις οργανωμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και με στόχο την ανάπλαση της ιστορικής πλατείας Εξαρχείων και την επιστροφή της στους κατοίκους της περιοχής.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ανάπλαση της πλατείας Εξαρχείων και η επιστροφή της στους κατοίκους της περιοχής. Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Εξαρχείων.

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων επιχειρούν στο σημείο, προκειμένου να δώσουν μία νέα «εικόνα» στην ιστορική γειτονιά της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ανάπλαση της πλατείας, μέσω της δεντροφύτευσης, του καθαρισμού των γκράφιτι και της αντικατάστασης των χαλασμένων κολώνων φωτισμού. Μάλιστα, οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή.

Πηγές του δήμου Αθηναίων διαμήνυσαν ότι επιδίωξη αποτελεί η επιστροφή της πλατείας στους κατοίκους των Εξαρχείων, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε πλατεία της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ