Κόσμος

Ισχυρή καταιγίδα στη βόρεια Γερμανία - Ένας άνδρας νεκρός

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν δέντρο καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας με θυελλώδεις ανέμους στη βόρεια Γερμανία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν προβλήματα και στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Τα υπεραστικά δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο ανεστάλησαν, μεταξύ άλλων στις γραμμές Βερολίνο-Αμβούργο και Βερολίνο-Ανόβερο, έγινε γνωστό από την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων Deutsche Bahn στο Twitter.

Αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας έπεσε πάνω σε ένα ξεριζωμένο δέντρο ανατολικά του Ανόβερου, έγραψε η εφημερίδα Wolfsburger Nachrichten, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του τρένου και να προκληθούν ζημιές στα εναέρια καλώδια. Δεν υπήρξαν τραυματίες μεταξύ των 250 επιβατών της αμαξοστοιχίας.

Εγκλωβισμοί πολιτών

Στο κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, στην ανατολική Γερμανία, ένας 41χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και έχασε τη ζωή του όταν ένα δέντρο καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του, έγινε γνωστό από μια εκπρόσωπο της αστυνομίας. Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε κοντά στη Βυρτεμβέργη, σε απόσταση 85 χλμ νοτιοδυτικά του Βερολίνου.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Γερμανίας DWD εξέδωσε προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους με ταχύτητα έως 110 χλμ/ώρα στο βορειοανατολική Γερμανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...