Κόσμος

Θύμα της κατάρρευσης της Thomas Cook και ο... Τόμας Κουκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nottingham Post, την ξαφνική κατάρρευση της εταιρείας την πλήρωσε, μεταξύ εκατοντάδων χιλιάδων σε όλο τον κόσμο, κι ένας πελάτης της που φέρει το ίδιο όνομα με την εταιρία.

Ο κ. Τόμας Κουκ δήλωσε συντετριμμένος καθώς ο γάμος που ονειρευόταν να κάνει στη Ρόδο, στις 27 Σεπτεμβρίου, για τον οποίο ξόδεψε σχεδόν 10.000 λίρες, μαζί με την σύντροφό του Αμέλια Μπιντς, μάλλον θα πρέπει να ακυρωθεί, μετά το κλείσιμο της εταιρίας. «Η Thomas Cook μας είχε υποσχεθεί μία έκπληξη την ημέρα του γάμου, εξαιτίας της σύμπτωσης του ονόματός μου με αυτό της εταιρίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η έκπληξη που περιμέναμε» δήλωσε ο πελάτης.

Ένα άλλο ζευγάρι, ο Λέιτον Ρος και η Νάταλι Γουέλς, αντιμετώπισαν εξίσου πικρά νέα, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ για να πετάξουν στην Κω, όπου την Παρασκευή είναι προγραμματισμένος ο γάμος τους, τον οποίο σχεδίαζαν χρόνια πριν. Κάποια από τα μέλη της οικογένειας, όπως ο πατέρας του γαμπρού και ένα από τα παιδιά τους, βρίσκονται ήδη στο νησί και τους περιμένουν, ενόσω το ζευγάρι προσπαθεί να βρει εισιτήρια με πτήσεις της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να κοστίσουν μέχρι και 4.000 λίρες, για να εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται εκεί την ημέρα του γάμου. Όσο για τους 50 καλεσμένους τους, μάλλον θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια, καθώς μαρτυρίες επιβατών στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, αναφέρουν ότι ακόμη και εάν βρεθούν εναλλακτικές πτήσεις, οι τιμές τους έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης