Κυβέρνηση

Θεοδωρικάκος: Η φωτιά εξελίχθηκε σε δύο μέτωπα, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό

«Υπάρχει τεράστια κινητοποίηση όλων των δυνάμεων. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε χειρότερα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή που εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στη Νέα Μάκρη.

Ολοι οι εμπλεκόμενοι φορείς κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, προσέθεσε. «Είχαμε φωτιά στις 2:30 η ώρα τη νύχτα που εξελίχθηκε σε δύο μέτωπα, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό».

Σε ύφεση η φωτιά, παραμένει επικίνδυνη
Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 2:17 στην περιοχή Λιβίσι της Νέας Μάκρης, είναι πλέον σε ύφεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά παραμένει επικίνδυνη. Η φωτιά αρχικά βρισκόταν κοντά σε σπίτια, αλλά στη συνέχεια άλλαξε κατεύθυνση προς δασική έκταση.

Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν συνολικά 138 πυροσβέστες με 44 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Επίσης, συνδράμουν υδροφόρες της Περιφέρειας και των ΟΤΑ, μηχανήματα έργου, εθελοντές πυροσβέστες και η Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...