Κοινωνία

«Θέλω κρέμασμα, μετάνιωσα που άφησα το μωρό μου» – Ψυχιατρική εξέταση για τη 19χρονη από τη Νέα Ιωνία

Μετανιωμένη φαίνεται να είναι η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της στη Νέα Ιωνία.

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί ξανά ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου η 19χρονη που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο μετά την εγκατάλειψη του μωρού της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή κοπέλα ζήτησε και έλαβε αναβολή στη δίκη της προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο ο αστυνομικός που εντόπισε το βρέφος και ο αξιωματικός του Τμήματος Ανηλίκων που επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Εκτός από την κλήση των δύο αστυνομικών που ζήτησε η υπεράσπιση και αποδέχθηκε το δικαστήριο, δεκτό έγινε και το αίτημα της 19χρονης για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη.

Νωρίτερα, η 19χρονη είχε εμφανιστεί μετανιωμένη για την πράξη της, καθώς στην κατάθεσή της υποστήριξε πως αναγκάστηκε να αφήσει το παιδί σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, επειδή ο πατέρας του δεν γνώριζε για την ύπαρξή του, καθώς είχαν χωρίσει όταν ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα που θέλει να πάρει πίσω το μωρό της, φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα: «Θέλω κρέμασμα… Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου…». Η κοπέλα αποδίδει την πράξη της στην κακή οικονομική της κατάσταση αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη.

Για το εγκαταλελειμμένο βρέφος μίλησε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος στο Open. «Είμαι σε επαφή με την εισαγγελέα ανηλίκων. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, χωρίς να παρεμβληθεί κανένα ίδρυμα, έχει βρει μία νόμιμη διαδικασία η Εισαγγελία και πάει το παιδί κατευθείαν στην αγκαλιά μιας οικογένειας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...