ΗΠΑ

Η "κυκλοθυμία" του Τραμπ προβληματίζει τους συμβούλους του - «Η διάθεσή του αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο»

Οι εναλλαγές συναισθημάτων του Αμερικανού προέδρου, όπως αναφέρουν πηγές, απασχολούν έντονα τους συμβούλους του...

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σιν Κόνλεϊ αναφέρθηκε στην καλή υγεία του Αμερικανού προέδρου Ντοναλντ Τραμπ και ισχυρίστηκε ότι πιθανότητα θα παραμείνει έτσι «για τη διάρκεια της προεδρίας του και μετά».

Η ψυχική υγεία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ένας από τους βασικούς πονοκεφάλους για τους συμβούλους του και τους έμπιστούς του, καθώς «κανείς δεν γνωρίζει τι να περιμένει από εκείνον πλέον» αναφέρει το Business Insider επικαλούμενο ανώνυμες πηγές στον Λευκό Οίκο.

«Η διάθεσή του αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο ανάλογα με ένα πρωτοσέλιδο ή μια ανάρτηση στο Twitter και το επόμενο είναι να τινάζεται στον αέρα όλο του το πρόγραμμα επειδή το χάνει» ισχυρίστηκε μία από τις πηγές.

Οι πηγές υποστήριξαν ότι οι προεδρικοί σύμβουλοι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με την άρνηση του προέδρου Τραμπ να αναγνωρίσει ότι το tweet του στο οποίο ισχυριζόταν ότι η Αλαμπάμα θα χτυπηθεί από τον τυφώνα Ντόριαν ήταν ψέμα.

«Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει ο πρόεδρος να λέει πράγματα που δεν είναι αλήθεια, αλλά αυτό για την Αλαμπάμα είναι άλλη ιστορία. Αυτό είχε να κάνει με τον πρόεδρο να στέλνει ξεκάθαρα ψεύτικες πληροφορίες για κατάσταση ανάγκης όπως αποκαλύπτεται» υποστήριξε πηγή.

Ο Τραμπ νωρίτερα προκάλεσε διαμάχη δείχνοντας χάρτη με κατεύθυνση του τυφώνα Ντόριαν στην ανατολική ακτή.

Ωστόσο, η κατεύθυνση του τυφώνα επεκτάθηκε ωστόσο η Αλαμπάμα δεν συμπεριλαμβανόταν στις προβλέψεις του Εθνικού Κέντρου.

Ο Τραμπ κατηγόρησε τα Μέσα Ενημέρωσης τονίζοντας ότι «αυτή η ανοησία δεν έχει γίνει ποτέ σε άλλον Πρόεδρο» και πρόσθεσε «τέσσερις ημέρες διεφθαρμένων μεταδόσεων χωρίς μια απολογία».

«Επιδεινώνεται» ισχυρίστηκε η πηγή αναφερόμενη στα 15 tweet για την Αλαμπάμα την Παρασκευή.

«Είναι όπως όταν ένας ταύρος βλέπει κόκκινο. Απλά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις και μπορείς να αποχαιρετίσεις τα σχέδια της ημέρας γιατί βασικά έχεις κολλήσει να βλέπεις πλέον έναν τετράχρονο» ισχυρίστηκε η πηγή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ