Αρχείο

Η απίστευτη ιδέα δασκάλου για να μην αντιγράψουν οι μαθητές του

Μία απίστευτη μέθοδο αποφάσισε να εφαρμόσει ένας καθηγητής στο Μεξικό ώστε να μην αντιγράψει κανένας μαθητής στο διαγώνισμα.

Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος υποχρέωσε τους μαθητές πριν ξεκινήσουν το διαγώνισμα να φορέσουν όλοι κούτες στα κεφάλια τους, ώστε να μην μπορούν να κρυφοκοιτάξουν τις κόλλες των άλλων.

Η σχετική φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου από την τάξη, προκάλεσε αντιδράσεις σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Έξαλλοι οι γονείς

Ορισμένοι κατηγόρησαν τον δάσκαλο, ονόματι Luis Juarez Texis, ο οποίος είναι και διευθυντής του σχολείου ότι με αυτό τον τρόπο εξευτέλισε τους μαθητές.

Οι γονείς των μαθητών δημοσίευσαν τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και με δημόσια παρέμβασή τους ζήτησαν από τους αρμοδίους να αποπέμψουν τον καθηγητή.

«Αποκηρύσσουμε αυτές τις πράξεις εξευτελισμού, σωματικής, συναισθηματικής και ψυχολογικής βίας», αναφέρουν οι γονείς, που δηλώνουν «ανήσυχοι για την εκπαίδευση των παιδιών».

«Παρακαλούμε τις αρμόδιες Αρχές και τους θεσμούς να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των νέων και να δράσουν άμεσα με την αποπομπή του Luis Juarez Texis. Ελπίζουμε οι πράξεις βίας αυτού του είδους να μην παραβλέπονται».

Ενθουσιασμένοι χρήστες του διαδικτύου

Εκτός από τους γονείς, οι οποίοι βρήκαν απαράδεκτο τον τρόπο του δασκάλου, πολλοί ήταν αυτοί που τον συνεχάρησαν για την ιδέα του.

Πάντως ο καθηγητής μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως οι μαθητές συμφώνησαν με την ιδέα.

https://www.facebook.com/DiarioDeHidalgo/photos/a.882957455402155/902246883473212/?type=3&theater

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ