Αρχείο

Επικό βίντεο: Ο επόπτης ήταν τύφλα στο μεθύσι!

Πήγε στο γήπεδο, φόρεσε τη στολή του και στήθηκε στη γραμμή που του είχε ανατεθεί. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα δύσκολα

Ακόμη ένα ποτηράκι. Και γίνεσαι viral. Ακόμη και αν πρόκειται για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στην Τσεχία. Ένας επόπτης, ο οποίος κατανάλωσε πολλά παραπάνω ποτηράκια, ήθελε να είναι σωστός στη δουλειά του.

Τι και αν τρίκλιζε; Πήγε στο γήπεδο, φόρεσε τη στολή του και στήθηκε στη γραμμή που του είχε ανατεθεί. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα δύσκολα. Όχι μόνο είχε δυσκολία να σταθεί. Αλλά ζορίζονταν ακόμη και να περπατήσει.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει. Και το ελεύθερο του ενός γκολκίπερ επιβάλλει στον επόπτη να τρέξει προς το κέντρο του γηπέδου. Μόνο που επιχείρησε για το σπριντ και έμεινε στην… εκκίνηση!

Όσοι ήταν στις εξέδρες θα ήταν αδύνατο να μην τον αντιληφθούν. Πολλά πειράγματα, αλλά τόσα βίντεο και… τσουπ! Viral o επόπτης μας….

Το χειρότερο συνέβη όταν επιχείρησε ξανά να κάνε σπριντ και σωριάστηκε στο έδαφος! Ο κόσμος φώναξε «φάουλ» και στη διάσωσή του επόπτη έσπευσαν οι σεκιούριτι του γηπέδου. Ο διαιτητής, πάντως, ήταν απτόητος. Επέτρεψε στον βοηθό του να συνεχίσει το παιχνίδι.

https://youtu.be/yTQwxTdukMs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...