Απόψεις

Ελλάδα ώρα μηδέν

Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, έλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, εφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας ενάντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαού που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει έλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, έλλειψη εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομμάτων τους που βρίσκονται τόσα χρόνια στην εξουσία. Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημέτερους και στους διάφορους λακέδες της εξουσίας. Καθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορά ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση.

Την παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαού πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι. Να θάβεις την ιστορία σου και να απαξιείς την παιδεία σου έχει πλεονεκτήματα. Οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες.

Ο λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησία. Τα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χώρα;

Μας πουλούν και μας αγοράζουν εφόσον ο λαός που έχει χάσει την μνήμη του και την παιδεία του δεν αξίζει κανένα σεβασμό.

Να θυμάστε όμως ότι ένας λαός που ξεχνάει το παρελθόν καταστρέφει το παρόν του και χάνει και το δικαίωμα του στο μέλλον. Ίσως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει "φασισμός" για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
Κρίμα για μία χώρα, η οποία αν και σήμερα είναι ένας απέραντος οίκος ανοχής γεμάτος με αποβράσματα, κάποτε προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα. Ίσως περισσότερα από κάθε άλλη. Πίστευα ότι οι περισσότεροι θα είχαν καταλάβει μέχρι τώρα ότι η επίθεση που δέχεται καθημερινά η Ελλάδα δεν είναι μόνο λόγω οικονομικών συμφερόντων και λόγω του ορυκτού μας πλούτου και γεωγραφικής θέσης.

Θέλουν να εξαλείψουν οτιδήποτε Ελληνικό.

Θέλουν στον καινούργιο κόσμο που ετοιμάζουν, η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι μία θολή ανάμνηση.

Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές