Εσωτερική Ασφάλεια

Σπεύδει κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Πάτρα - Συνελήφθη Τούρκος στο λιμάνι - Μπήκε στην Ελλάδα από τον Έβρο

Ένας 23χρονος Τούρκος συνελήφθη στο Λιμάνι της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής (20.09.2019), προκαλώντας συναγερμό και στην ΕΥΠ. Με τις αυξημένες ροές μεταναστών, πολλοί Τούρκοι έχουν καταφέρει να μπουν στην Ελλάδα, δημιουργώντας ανησυχίες για τους σκοπούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν Τούρκος υπήκοος ο οποίος μπήκε στην Ελλάδα από τα σύνορα του Έβρου και σκόπευε να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Τον Τούρκο υπήκοο αντιλήφθηκαν οι Λιμενικοί, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και το αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΥΠ, σύμφωνα με το tempo24.

Όπως αναφέρεται, ο 23χρονος είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης, ταξίδευε τρεις μέρες προκειμένου να φτάσει στην Πάτρα και προορισμός του ήταν η Ιταλία.

Είναι γνωστό ότι σταθερός στόχος της τουρκικής ΜΙΤ είναι η Ελλάδα και η προσφυγική κρίση είναι σίγουρα μια ευκαιρία να εισχωρήσουν Τούρκοι πράκτορες σε ελληνικά εδάφη. Η ΕΥΠ βρίσκεται σε συνεχή συναγερμό και έτοιμη να παρέμβει σε οποιοδήποτε ύποπτο περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...