Ελληνοτουρκικά

Επίθεση Ερντογάν κατά Κύπρου: «Θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητά μας» - Σε τροχιά σύγκρουσης

Συνεχίζεται το μπαράζ προκλήσεων Τούρκων αξιωματούχων με τη σκυτάλη να παίρνει το μεσημέρι ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν επανέλαβε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο σε γραπτό μήνυμά του κατά την έναρξη συνεδρίου στην Άγκυρα με τίτλο «Ο Τελευταίος λόγος στην Κύπρο».

Ο Τούρκος πρόεδρος στέλνοντας μήνυμα στην Κυπριακή Δημοκρατία είπε ότι «όσοι νομίζουν ότι ο πλούτος του νησιού και της περιοχής ανήκει μόνο σε εκείνους, όπως και σήμερα έτσι και στο μέλλον θα έρθουν αντιμέτωποι με την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τ/Κ. Όπως υπερασπιζόμαστε τα δικά μας συμφέροντα ως Τουρκία, έτσι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα να προστατεύουμε και τα δικαιώματα των Τ/Κ στο νησί και την ανατ. Μεσόγειο».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και πάλι στα πλοία που διαθέτει η Τουρκία στην ανατ. Μεσόγειο και ότι θα συνεχίσουν τις έρευνες για φυσικό αέριο υπό την προστασία του πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης