Κυπριακό

Εκπρόσωπος του «Τ/κ κράτους» ο Οζερσάι μέσα στον ΟΗΕ

Με τη σημαία του ψευδοκράτους και την επιγραφή ως «Turkish Cypriot State» - «Τουρκοκυπριακό Κράτος» - εμφανίστηκε ο λεγόμενος «υπουργός» Εξωτερικών των κατεχομένων, Κουντρέτ Οζερσάι, μέσα στα γραφεία του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Δίπλα από τον Οζερσάι, διακρίνεται και η σημαία του Πακιστάν. Σύμφωνα με σχετική είδηση που μεταδίδεται από Τ/κ Μ.Μ.Ε, ο κ. Οζερσάι, συμμετείχε την Παρασκευή (27/9), στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας - Organisation of Economic Cooperation - (ECO).

Ο ECO ιδρύθηκε το 1964 από την Τουρκία, το Ιράν και το Πακιστάν. Η συμμετοχή του ψευδοκράτους στις συνεδριάσεις του οργανισμού αναγνωρίστηκε το 1992 ως «Τουρκική Μουσουλμανική Κοινότητα της Κύπρου». Από το 2004 στην 14η σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών της ECO το ψευδοκράτος συμμετέχει ως «Τουρκοκυπριακό Κράτος».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...