Αθλητισμός

Εκπληκτικές εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ - Σχεδόν έτοιμος ο σκελετός του στεγάστρου


Τα έργα στην “Αγιά -Σοφιάς” προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, όπως επεσήμανε και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο σκελετός του στεγάστρου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στον σκελετό του στεγάστρου που -σύμφωνα με ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”- έχει σχεδόν ολοκληρωθεί!

Σύμφωνα με το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ “… σκελετός του γηπέδου μας έχει πλέον ολοκληρωθεί, αφού έχει σηκωθεί και το δεύτερο πέταλο στην παλιά σκεπαστή… Το στέγαστρο έχει τοποθετηθεί στο πέταλο της Θύρας 21 και σε ολόκληρη την πλευρά της παλιάς Θύρας των επισήμων στον πεζόδρομο της Καππαδοκίας… Ο «Ναός» μας έχει πάρει την τελική του μορφή με τις εργασίες να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς…”

Να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό να έχει μπει… μπροστά και το έργο της υπογειοποίησης μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3189217044453085&type=3&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...