Κοινωνία

Εικόνες ντροπής με κακοποίηση ζώων στο θέρετρο της ΠΑ στο Ζούμπερι

Δυσάρεστο σοκ και αηδία προκαλεί το βίντεο που ανέβασαν στα social media, σμηνίτες που υπηρετούν στο ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι! Στο βίντεο καταγράφεται περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Η καταγγελία που έγινε είναι επώνυμη, από κυρία που κατόρθωσε να βρει το βίντεο, γιατί οι δράστες του περιστατικού, λίγο μετά από την “έμπνευση” που είχαν να το “ανεβάσουν” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,έσπευσαν όχι μόνο να το κατεβάσουν, αλλά και να σβήσουν τους λογαριασμούς τους.

Όπως μας καταγγέλει η κυρία που είναι πρόθυμη να συμβάλει με την μαρτυρία της αν της ζητηθεί σε όποια διαδικασία απόδοσης ευθυνών το περιστατικό έγινε στις αρχές Σεπτέμβρίου.

Γράφει:

Σας στέλνω το video που ανέβασαν οι ίδιοι οι δράστες (σμηνίτες) στα social media αλλά μετά την κατακραυγή έσβησαν τους λογαριασμούς τους.
Εκεί απεικονίζεται ένας σμηνίτης να προσπαθεί να δελεάσει με τροφή ένα γατάκι και μόλις αυτό πλησιάζει το χτυπάει με μια δολοφονική κλωτσιά και το πετάει πολλά μέτρα στον αέρα.
Το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο και ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετά επεισόδια ανάμεσα σε αυτούς που κακοποιούν τα ζώα και σε αυτούς που τα προστατεύουν.
Πολιτικό προσωπικό της μονάδας που συστηματικά, παροτρύνει τα παιδιά του να κακοποιούν τα γατάκια έχει μείνει χωρίς καμιά επίπτωση Ενώ έχει εξυβρίσει και όσους προσπαθούν να αποτρέψουν την κακοποίηση.
Αποτέλεσμα της ανοχής – ατιμωρησίας είναι το γεγονός που διαδραματίζεται στο video .
Το γεγονός έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι

ΥΓ. Το περισσότερο προσωπικό αγαπάει, προστατεύει και ταίζει τα γατάκια αλλά δυστυχώς υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος που τα κακοποιεί. Η δε διοίκηση θα χαρακτηριζόταν ως φιλόζωη αλλά η ανοχή της επέναντι στους εχθρούς των ζώων φέρνει αυτά τα αποτελέσματα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Καρέ από το βίντεο:

* Το βίντεο είναι στη διάθεση του Militaire.gr αλλά δεν το δημοσιοποιεί, γιατί όπως αναφέρει είναι πραγματικά αποκρουστικό. Αναφέρουν επίσεις ότι είναι στη διάθεση οποιασδήποτε αρχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ