Αθλητισμός

Δύο Έλληνες στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Autocross

Το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία ο μεγάλος τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Autocross και δύο Έλληνες οδηγοί θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους οδηγούς του είδους.

Ο λόγος για τον περυσινό κυπελλούχο Γιώργο Ζυμαρίδη και τον φετινό διεκδικητή του τίτλου Παναγιώτη Ρουστέμη οι οποίοι θα συμμετάσχουν με μονοθέσια Livelife TN5 και Planet KartCross K3 αντίστοιχα.

ς
Ο Γιώργος Ζυμαρίδης θα δώσει το παρών στο μεγάλοι τελικό της Ιταλίας

Οδηγοί από 13 χώρες

Το Grand Finale, όπως το αποκαλούν, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Maggiora Offroad Arena η οποία βρίσκεται έξω από το Μιλάνο, στην επαρχία Navarra ενώ συνολικά θα τρέξουν 107 οδηγοί από 13 χώρες.


Ο φετινός διεκδικητής του τίτλου στα Dirt Games Παναγιώτης Ρουστέμης θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα

Κορυφαίοι οδηγοί

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν, ο πρωταθλητής Ισπανίας το 2017, Ivan Pina Chinchilla, ο επικεφαλής φέτος στον ίδιο θεσμό Javier Lucena Ortega, ο Γάλλος πρωταθλητής Vincent Priat, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του Ιταλικού πρωταθλήματος Marcello Gallo, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του Τσέχικου θεσμού Petr Dolezal κ.ά.

Πηγή: zougla.gr (Βασίλης Σαρημπαλίδης)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ