Κύπρος

Διευθετήθηκε η επιστροφή του ΠτΔ στην Κύπρο

Ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο από τη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μαζί με την υπόλοιπη κυπριακή αντιπροσωπεία, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, το ιδιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε.

Το αεροσκάφος αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όταν έπειτα από τρεις ώρες πτήσης, κι ενώ βρισκόταν πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, διαπιστώθηκε ρήγμα στον ανεμοθώρακα του πιλοτηρίου. Καθώς η Νέα Υόρκη ήταν πιο κοντά από τη Βρετανία, προτιμήθηκε για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Ο Πρόεδρος και η κυπριακή αποστολή επέστρεψαν το βράδυ στο ξενοδοχείο, και σήμερα θα αποφασιστεί πώς θα επιστρέψουν στην Κύπρο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...