Πολιτική

Δημοσκόπηση: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις για την κυβέρνηση – Επέστρεψε η αισιοδοξία

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Opinion Poll, την πρώτη μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καταγράφεται θετική υποδοχή στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το πανεπιστημιακό άσυλο, την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος. Ο βαθμός ικανοποίησης από το κυβερνητικό έργο του διμήνου κυμαίνεται στο 55%, η έκφραση αισιοδοξίας φτάνει στο 53%!

Η συνολική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά σε θετικές γνώμες το 60%, ενώ η καταλληλότητά του για την πρωθυπουργία έχει φτάσει στο 50%!

Η έρευνα καταγράφει και την αποδοχή των υπουργών. Πρώτος με διαφορά είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και καθαρά δεύτερος, μακριά από τον τρίτο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως και Κωστής Χατζηδάκης.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνο 17,5% θετικές γνώμες για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση!

p04p21
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...