Αθλητισμός

Δείτε live: Αγώνας χωρίς αύριο για την Εθνική κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ της Κίνας, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Και οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη και μια ήττα (έχοντας κερδίσει το Μαυροβούνιο και χάσει από τη Βραζιλία), συνεπώς ο νικητής παίρνει και το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των «16» του θεσμού.

Η Εθνική έχασε την ευκαιρία να προκριθεί ως πρώτη και αήττητη στην επόμενη φάση της Σενζέν, και το σημερινό ματς έγινε απόλυτα κρίσιμο. Μπορεί να γίνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για την ήττα από τους Βραζιλιάνους, αλλά η ουσία είναι ότι η ελληνική ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της.

«Η ομάδα είναι ενωμένη, δεν τίθεται αμφισβήτηση. Αυτό δεν θα αλλάξει ούτε μία στο δισεκατομμύριο, είναι ένα μεγάλο κομμάτι που έχουμε πετύχει, που πολλοί δεν το αναγνωρίζουν. Πάνω σε αυτό θα προχωρήσουμε και αυτό το προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού», τόνισε ο κόουτς της Εθνικής, Θ. Σκουρτόπουλος και κατέληξε: «Κάναμε την ήττα, αλλά τελείωσε εκεί. Ολοι έχουν συνειδητοποιήσει πώς έγινε αυτό, προχωρούμε στο επόμενο παιχνίδι. Στην επόμενη φάση θέλαμε ούτως ή άλλως νίκες. Προέχει η νίκη με τη Νέα Ζηλανδία, που είναι καλή ομάδα, με πέντε καλούς σουτέρ».

Οι Νεοζηλανδοί προτίμησαν να μην προπονηθούν χθες και ανέλυσαν το βίντεο του αγώνα Ελλάδας – Βραζιλίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Εθνικής ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...