Αθλητισμός

Δήλωση-«βόμβα»: «Ο Σουμάχερ γνωρίζει»

Θετικά φαίνεται να εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές έχει τη συνείδησή του.

O 50χρονος πιλότος, έξι χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, διακομίστηκε πριν από μερικές μέρες σε νοσοκομείου του Παρισιού για να υποβληθεί σε μυστική θεραπεία.

Ο Σουμάχερ υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία, κάτω από άκρα μυστικότητα, ώστε να ενισχύσει τις πιθανότητες να μπορέσει κάποια στιγμή να επανέλθει.

Παρόλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγεία του. Σύμφωνα με την «Le Parisien», που επικαλείται σχόλιο εργαζόμενης της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou», ο Σουμάχερ έχει τη συνείδησή του.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό αποκάλυψε η νεαρή εργαζόμενη της στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της. «Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν... «σφραγιστεί», προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...