Πολιτική

Γιάννης Κουρτάκης Όταν ΕΥΠ και Ισραηλινοί «συνέλαβαν» τον Μίμη...

Συγκλονιστικά στοιχεία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας κατά το αμέσως προσεχές διάστημα. Και μπροστά στις επικείμενες αποκαλύψεις, η υπόθεση Novartis, θα μοιάζει στην κυριολεξία με ανέκδοτο.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, ο κοριός της ΕΥΠ, σε ανύποπτο χρόνο έχει «συλλέξει» πλειάδα συνομιλιών που έχουν ως πρωταγωνιστή τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, δύο ακόμη πρώην υπουργούς που ασχολούνταν με εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και άλλα πρόσωπα που όπως αποδεικνύεται συνεργάζονταν στενά με τον πρώτο. Εκτός από τον κοριό της ΕΥΠ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία, που σχετίζονται με το ίδιο πρόσωπο και έχουν κατά πάσα πιθανότητα συλλεγεί από Ισραηλινούς. Μάλιστα άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, δείχνει αποφασισμένος να καταθέσει με ονόματα και διευθύνσεις, στοιχεία που θα προκαλέσουν σεισμό στο πολιτικό σύστημα.

Παράλληλα από τις ηχογραφήσεις (σ.σ. που κανείς δεν γνωρίζει πως ελήφθησαν) προκύπτει σχέση του πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης με δύο εκδότες, με επιφανείς δικηγόρους των Αθηνών, που συνεργάζονται με αμφιλεγόμενους δημοσιογράφους, αλλά και με εισαγγελικούς λειτουργούς. Ο κ. Παπαγγελόπουλος, είχε τέτοια αυτοπεποίθηση, που όπως προκύπτει μιλούσε φόρα παρτίδα από το προσωπικό του τηλέφωνο. Πέραν όμως των συνομιλιών υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έρχονται να επιβεβαιώσουν την στενή σχέση του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα, με την ομάδα των εκδοτών, των δικηγόρων και των εισαγγελέων. Και αυτό έχει να κάνει με μια πασίγνωστη υπόθεση που απασχόλησε την δικαιοσύνη μετά από επιστολή που απέστειλε γνωστός εκδότης των Αθηνών προς τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αμέσως ο τελευταίος ενεργοποιήθηκε, ζητώντας την άμεση διερεύνηση ενός ακόμη σκανδάλου. Επί χρόνια η εφημερίδα του εκδότη, είχε ως σημαία το συγκεκριμένο θέμα. Τελικά οι εισαγγελείς που κλήθηκαν να ερευνήσουν την καταγγελία, μετά από τρία χρόνια, απλώς την αρχειοθέτησαν.

Πηγή: parapolitika.gr (Γιάννης Κουρτάκης)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές