Αρχείο

Γάτα χορευτής: Κάνει πιρουέτες, κατακόρυφο, στέκεται στην ουρά της (εικόνες)

Οι γάτες είναι τρυφερές, προστατευτικές και επιζητούν διαρκώς την προσοχή του ιδιοκτήτη τους, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν και κτητικές.

ο διαδίκτυο ανήκει στις γάτες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια και αποδεικνύεται από τις εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο, memes αλλά και gifs που έχουμε δει με γάτες. Κι ενώ πολλοί μπορεί να λένε ότι το Instagram ανήκει στους Influencers, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην ισχύει, διότι πλέον οι γάτες έχουν αναλάβει το ρόλο των ταξιδιωτών και μαγεύουν το κοινό.


Η Τσάκο είναι μόλις 3 ετών και έχει μαγέψει το διαδίκτυο με τις χορευτικές της φιγούρες

Έχουμε δει γάτα με περίεργο βλέμμα, που θυμίζει λίγο λιοντάρι και λίγο λύκο, την πιο άσχημη γάτα του κόσμου, με φανατικό κοινό στο Instagram, που πέθανε σχετικά πρόσφατα, και τώρα μια γάτα που χορεύει και «τα σπάει».

Η Τσάκο από τη Ιαπωνία «τα σπάει»

Πρόκειται για την Τσάκο, μια 3χρονη γάτα από την Ιαπωνία. Οι φωτογραφίες της στο Instagram, που έχει πάνω από 20.000 οπαδούς, την δείχνουν να μην σταματά λεπτό να χορεύει. Κι όχι απλά να χορεύει, αλλά να κάνει και μαγικά στον αέρα. Από την πιρουέτα, μέχρι το spinning στο πάτωμα, οι κινήσεις της μαγεύουν ακόμη και πραγματικό χορευτή.

Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις της Τσάκο

Η Τσάκο ραπάρει

«Κάνω και κατακόρυφο»

Ακόμη και breakdance ξέρει η Τσάκο

Η Τσάκο μπορεί να χορέψει ακόμη και με την ουρά της

Να και μια πιρουέτα στον αέρα

Όταν λέμε «περπατώ στα νύχια» μάλλον κάτι τέτοιο εννοούμε

Η Τσάκο με δραματικό ύφος

Κι επειδή είναι εξαιρετική, χτυπάει ακόμη και παλαμάκια

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ