Κόσμος

Βρετανία: Ήρωας νοικοκύρης έδιωξε τους διαρρήκτες μόνο με τις γροθιές του! Να τι κάνει το ένστικτο της επιβίωσης - Βίντεο

Ένας 35χρονος στη Μ. Βρετανία, τα "έβαλε" με τρεις ληστές που διέρρηξαν το σπίτι του και μόνο με τις γροθιές του τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας, Ασίφ Αλί, από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας έπαιξε τη ζωή του κορώνα-γράμματα απέναντι σε τρεις ληστές που είχαν μπουκάρει στο σπίτι του και βγήκε νικητής.

Χρησιμοποιώντας μόνο τις γροθιές του, όπως φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο Ασίφ κατόρθωσε να απωθήσει τρεις ληστές.

«Το ένστικτο ήρθε στην επιφάνεια», δήλωσε ο ηρωικός επιχειρηματίας. Κυνήγησε τους ληστές με δυο κουζινομάχαιρα, ενώ ταυτόχρονα ήταν τρομοκρατημένος ότι οι ληστές θα έβλαπταν την 30χρονη σύζυγό του Σαρλότ, που ήταν στον πάνω όροφο.

«Άκουσα θόρυβο και κατέβηκα να δω τι συμβαίνει. Τότε είδα ένα μασκοφόρο άντρα με κουκούλα, ντυμένο στα μαύρα. Μου έριξε μπουνιά κι αρχίσαμε να παλεύουμε. Δεν ήξερα τι έκανα. Μου βγήκε το ένστικτο. Προσπαθούσα να τον διώξω από το σπίτι. Τότε ήρθε και δεύτερος. Νόμισα ότι ήθελε να ανέβει στον επάνω όροφο που ήταν η γυναίκα μου. Και δεν τους ήθελα κοντά στη γυναίκα μου», είπε ο Ασίφ στην εφημερίδα, Manchester Evening News.

«Τους έβγαλα έξω, αλλά τραβούσαν την πόρτα και κάποιος έβγαλε κάτι που μου φάνηκε με μαχαίρι, αλλά η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν κατσαβίδι», συνέχισε ο Ασίφ.

«Θα σε σκοτώσω, μου είπε κι άρχισε να περπατά προς το μέρος μου. Έτρεξα ξανά μέσα, και πήρα κανά δυο κουζινομάχαιρα κι άρχισα να τους κυνηγάω», ανέφερε ο Ασίφ.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/SCx_LtvIAvw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ