Κόσμος

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του Τζέφρι Έπσταϊν – Συγχυσμένος, λίγες εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει (Εικόνες)

Αιφνιδιασμένος, συγχυσμένος με μια φαλάκρα να κάνει την εμφάνισή της στο κεφάλι του, αποτυπώνεται ο Τζέφρι Έπσταϊν στις τελευταίες φωτογραφίες του, που τράβηξε το FBI μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Ιούλιο στο αεροδρόμιο Τετερμπορο του Νιου Τζέρσι.

Τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του παιδεραστή Αμερικανού χρηματιστή, που τον απεικονίζουν λίγες εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή του στο κελί όπου κρατείτο σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων, έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, US Marshalls.

Στην ίδια έκθεση περιλαμβάνονται και νέες κατηγορίες κατά του Έπσταϊν ότι έναν χρόνο νωρίτερα, τον Ιούλιο του 2018, εθεάθη από εργαζόμενο σε πύργο ελέγχου αεροδρομίου να κατεβαίνει από αεροσκάφος μαζί με δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 ετών. Η έκθεση αναφέρει ακόμη ότι ο Έπσταϊν είχε ταξιδέψει στη Βιέννη και το Μονακό, πριν τη σύλληψή του κι ότι αν και δεν αντιμετώπιζε θέματα υγείας, είχε εμφανίσει «αυτοκτονικές τάσεις» και υπήρχε κίνδυνος να βλάψει τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ