Κοινωνία

Ατύχημα στο Χαϊδάρι: Τι δηλώνει ο οδηγός της νταλίκας που «δίπλωσε» στο Δαφνί-Βίντεο

Ο οδηγός της νταλίκας, μιλάει για τα αίτια του ατυχήματος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο Δαφνί τη Δευτέρα το απόγευμα. «Δεν έβλεπα στα πέντε μέτρα από τον ήλιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός της νταλίκας ακόμα δεν έχει συνέλθει από όσα έζησε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το όχημά του στο Δαφνί δίπλωσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια τρία άτομα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Η νταλίκα είχε πορεία στο ρεύμα προς Κόρινθο με τον οδηγό της να φρενάρει απότομα με συνέπεια να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί. Ακολούθως προσέκρουσε και στο διαχωριστικό διάζωμα, πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα και δίπλωσε.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου μέσα στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί όπως έμαθα εκ των υστέρων σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο άλλο το ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», ήταν τα λόγια του οδηγού της νταλίκας μιλώντας στον Alpha.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί. Έτρεχα με 30 χιλιόμετρα…. 27 χιλιόμετρα έγραψε ο ταχογράφος»,ανέφερε ο οδηγός της νταλίκας.

 

https://youtu.be/PewWZpZ-QB4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...