Αθλητισμός

Αποθέωση σε Μέσι: "Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου - Δεν θα υπάρξει νέος"

La Liga: Ο Σεσκ Φάμπρεγας μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο ταλέντο που διαθέτει.

Ο άσος της Μονακό που γνωρίζει καλά τον Αργεντινό τόνισε πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και πως δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Έχουμε δει απίστευτους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Διανύει την 17η του ποδοσφαιρική σεζόν και είναι ο καλύτερος από την ηλικία των 18 ετών. Έχω δει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Κάθε τρεις μέρες πετυχαίνει γκολ, ενώ αγωνίζεται και με την Εθνική Αργεντινής. Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο καιρό μαζί με τον Μέσι. Την πρώτη σεζόν που αγωνιστήκαμε μαζί είχαμε άψογη συνεργασία. Ωστόσο, οι δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν δεν ήταν ευχάριστες για μένα εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισα. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν και αυτό αναμφίβολα επηρέασε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Μέσι."

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...