Πολιτική

Απίστευτο: Διαμαρτυρία μεταναστών στις Σέρρες για τους νέους μετανάστες που θα έρθουν (βίντεο)

Την ώρα που ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης πραγματοποίησε συνάντηση με τους Περιφερειάρχες της χώρας προκειμένου να δεχθεί προτάσεις των αιρετών για τη λειτουργία νέων δομών στις περιοχές τους, οι πρόσφυγες Των Σερρών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί διαμαρτυρία αρχικά στον κόμβο της Νιγρίτας και στη συνέχεια μπροστά από τη δομή διεκδικώντας σπίτια από τη νέα δομή να δοθούν στους υπεράριθμούς Γεζίντι που ήδη υπάρχουν και όχι σε νέους πρόσφυγες που θα μεταφερθούν στις Σέρρες.

Οι πρόσφυγες καταγγέλλουν επίσης πως πηγαίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και πως δεν τους εξετάζουν οι γιατροί κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς σε επικοινωνία που είχαμε με το νοσηλευτικό ίδρυμα οι πρόσφυγες εξετάζονται κανονικά είτε έχουν ΑΜΚΑ είτε όχι.

Στη δεύτερη περίπτωση που δεν υπάρχει ο αριθμός ΑΜΚΑ γίνεται καταχώρηση στο σύστημα ως ανασφάλιστοι. Από πλευράς γιατρών ζητήθηκε να υπάρχει ένας μεταφραστής ώστε μπορούν να επικοινωνούν με τους πρόσφυγες για να μην σημειωθεί κάποιο ιατρικό λάθος.

Σε ότι αφορά την καθαριότητα της δομής, αυτή αποτελεί αντικείμενο του τομέα καθαριότητας του δήμου Σερρών.

https://youtu.be/7Gj2SVRbLiQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...