Απόψεις

Αντ/γος Νίκος Ταμουρίδης: «Εθνικά επιζήμια» Συμφωνία και εθνικά επιζήμια Κυβέρνηση

Τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να είναι στα υψίστης σημασίας θέματα για την κυβέρνηση, καθώς χωρίς την εθνική μας κυριαρχία δεν υπάρχει κράτος. Βέβαια, καθημερινά, ακόμη και με την αλλαγή της Κυβέρνησης ακούμε φοβερά πράγματα ακόμη και από το στόμα της αδερφή του πρωθυπουργού, που όπως φαίνεται, μιλούν για θέματα, "εθνικά επιζήμια" όμως δεν υπάρχει η πρόθεση να τα αλλάξουν.

Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης, Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Είναι φοβερά αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την κατάπτυστη συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας μας!

Πρώτα ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης,δηλώνουν ομοθυμαδόν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μεν «εθνικά επιζήμια», αλλά δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και το χειρότερο, πρόσφατα διά στόματος αδερφής του πρωθυπουργού δηλώνουν ότι θα «τιμήσουν»την συμφωνία, λες και πρόκειται για την νίκη των νικών!!!

Έχασαν και τις έννοιες των λέξεων ή λένε αυτό που πραγματικά πιστεύουν; Η έννοια του ρήματος τιμώ, μεταξύ ίσων, σημαίνει εκτιμώ, σέβομαι, θεωρώ κάτι ή κάποιον σημαντικό, αποδίδω τιμές και προβάλλω κάτι ή κάποιον ως πρότυπο. Πως μπορεί να προβάλλουμε ως πρότυπο κάτι που είναι «εθνικά επιζήμιο»;Οι περισσότεροι βέβαια από τους παραπάνω συμμετείχαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια παρασταίνοντας τους Μακεδονομάχους και διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους κατά της συμφωνίας! Τώρα, γέμισε ο τόπος από μηδίσαντες που στρέφονται κατά της χώρας τους!Είναι «εθνικά επιζήμια» λοιπόν η συμφωνία, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά «πρόκειται για μια κυρωμένη συμφωνία από την Ελληνική Βουλή και κατά συνέπεια δεν αλλάζει κατά το δοκούν». Θαρρείς και δεν αλλάζει όποτε θέλει κάθε κυβέρνηση προηγούμενες αποφάσεις της Βουλής.Είναι «εθνικά επιζήμια» η συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, οπότε διαλύεται η ελληνική κοινωνία και η Ελλάδα αλλάζει χέρια.

Είναι «εθνικά επιζήμιος» ο αυξανόμενος σφιχτός κλοιός των Τούρκων, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, οπότε ας πάμε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.Είναι «εθνικά επιζήμια» η συμφωνία που προωθείται στην Κύπρο, αλλά τι να κάνουν αφού έτσι θέλουν οι «μεγάλοι».Αν για όλα όσα γίνονται και είναι «εθνικά επιζήμια»δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κάτι, τότε γιατί υπάρχει; Γιατί την ψήφισε ο Ελληνικός λαός; Τι την θέλουμε; Η «εθνικά επιζήμια» συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται και αυτό το έχουν αναλύσει κατά κόρον έγκριτοι νομικοί, διεθνολόγοι και συνταγματολόγοι. Και πρώτα από όλα γιατί η όλη διαδικασία υπογραφής ήταν συνταγματικά απαράδεκτη και από τις δύο πλευρές, ενώ τα Σκόπια κοροϊδεύουν τόσο εμάς όσο και τη διεθνή κοινότητα και δεν την τηρούν ή μάλλον την τηρούν στα δικά τους μέτρα, γεγονός που αποτελεί διεθνώς νομικά πρώτιστο κριτήριο ακύρωσης από την Ελλάδα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τα εθνικά μας θέματα είναι πάνω από όλα! Πάνω από τα οικονομικά,πάνω από τα προσωπικά μας οικονομικά, πάνω από τα κοινωνικά, πάνω από τα λοιπά θέματα. Διότι, χωρίς πατρίδα,χωρίς έθνος σύντομα θα γίνουμε απόλυτοι δούλοι ξένων και εγχωρίων παραγόντων, οι οποίοι θα μας διαλύσουν και οικονομικά! Πρώτα η πατρίδα λοιπόν και μετά όλα τα υπόλοιπα!

Όσον δε αφορά τα τελευταία γεγονότα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μάλλον η κυβέρνηση είναι «εθνικά επιζήμια» αφού αδυνατεί να εκτελέσει αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός και να υπερασπίσει τα εθνικά μας δίκαια!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ