Πολιτική

Αντιμέτωπη με κακοποιό η Φωτεινή Πιπιλή – Πώς την απείλησε και τι έκανε


Μια απίστευτη περιπέτεια είχε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή ενώ έμπαινε σπίτι της. Σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αττικής, εμφανίστηκε δίπλα της ένας κύριος, και όπως περιγράφει η ίδια «ήταν ψηλός, ωραίος και καλοντυμένος. Ένας πεντακάθαρος νεαρός που μου ζήτησε να μπω στο ασανσέρ».

«Ήρθα να φτιάξω τον ιμάντα» μου λέει. «Μπείτε μαζί μου μέσα να ανεβούμε επάνω να δω την βλάβη. Πείτε μου σε ποιον όροφο μενετέ να σας πάω» δηλώνει για την περιπέτεια στο σπίτι της.

Η βουλευτής δεν χάνει την ψυχραιμία της .

«Με πιάνει τότε μια ακατάσχετη πολυλογία … Να μιλώ συνέχεια να του λέω διάφορα. Μέχρι ότου αναζητώ τον Νίκο τον θυρωρό που φυσικά δεν υπάρχει, να του κάνω παράπονα γιατί χάλασε το ασανσέρ και δεν μας έχει ειδοποιήσει να λάβουμε τα μετρά μας γιατί έχουμε και ηλικιωμένους επάνω στα ψηλά. Αυτός βλέπει ότι δεν την πατώ βρίσκει μια πρόφαση και φεύγει “Nα πάω –λέει- απέναντι να δω και εκεί το ασανσέρ”».

Η βουλευτής σε ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει τα συναισθήματα της στιγμής. «Εντάξει τώρα, λέω μέσα μου ή θα σε αρπάξει ή παίξε το χαζή και κέρδισε χρόνο».

Οι διάλογοι με τον κακοποιό και πως γλίτωσε:
https://www.facebook.com/fotini.pipili/posts/10220265439606677&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...