Αθλητισμός

Αναβλήθηκε το διεθνές τουρνουά τένις του Χονγκ Κονγκ

Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο Χονγκ Κονγκ «υποχρέωσε» τους διοργανωτές ν΄ αναβάλουν το διεθνές τουρνουά τένις γυναικών, που επρόκειτο να διεξαχθεί στην ομώνυμη πόλη.

Όπως είναι γνωστό, στην περιοχή, διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα με συνηθέστερα τα Σαββατοκύριακα, διαδηλώσεις πολιτών υπέρ της Δημοκρατίας στο Χονγκ Κονγκ.

«Δεδομένης της κατάστασης η ομοσπονδία του Χονγκ Κονγκ και η διεθνής ομοσπονδία, ανακοινώνουν την αναβολή του Οπεν 2019, που επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ομοσπονδίας.

Το Χονγκ Κονγκ ζει εδώ και τρεις μήνες στον ρυθμό μεγάλων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, οι οποίες είχαν αρχικά ως αίτημα την απόσυρση ενός νομοσχεδίου για την έκδοση υπόπτων στην Κίνα, αλλά τώρα πλέον έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην παραχώρηση μεγαλύτερων ελευθεριών στην πρώην βρετανική αποικία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...