Κοινωνία

Αναβάτης μηχανής πυροβόλησε 45χρονο έξω από την ΑΣΟΕΕ

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ έξω από την ΑΣΟΕΕ, στην οδό Αντωνιάδου.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Αντωνιάδου είναι η οδός ακριβώς διπλά στην ΑΣΟΕΕ και είναι πιάτσα ναρκωτικών. Προχθές λοιπόν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ένας άνδρας ο οποίος επέβαινε σε μηχανή πέρασε από σημείο και πυροβόλησε με αεροβόλο στο χέρι έναν 45χρονο. Ο άνδρας αφγανικής υπηκοότητας διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με ελαφρά τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπο και κατήγγειλε το συμβάν.

Η αστυνομία ερευνά με προσοχή το περιστατικό και δεν αποκλείει να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια κίνηση ισχύος μεταξύ διακινητών ναρκωτικών, οι οποίοι αναζητούν νέες πιάτσες καθώς οι συνεχόμενες εφόδους των αστυνομικών τους έχουν αναγκάσει να φύγουν από τα Εξάρχεια.

Ανησυχία πάντως προκαλεί η ώρα. Καθώς στις 10 το βράδυ στην περιοχή περνάει πάρα πολύς κόσμος, καθώς σε απόσταση αναπνοής είναι ο ηλεκτρικός της Βικτώριας αλλά και δεκάδες στάσεις λεωφορείων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...