Αθλητισμός

Αμερικανός δημοσιογράφος επιτίθεται σε Σκουρτόπουλο: "Μπορούμε να του κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ;"-Εικόνες

Δεν είναι παράξενο πως η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας από όλον τον πλανήτη.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αφενός, η εθνική μπήκε στη διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια. Αφετέρου, στη σύνθεσή της βρίσκεται ο MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Έτσι, τα media από όλο τον πλανήτη ασχολούνται με τις προσπάθειες των διεθνών μας στην Κίνα.

Μέσα σε αυτούς ανήκει και ο Μπιλ Σίμονς. Ο 50χρονος δημοσιογράφος του ΗΒΟ και του Ringer, που έχει στο Twitter 5,9 εκατομμύρια ακόλουθους (!), θέλησε να κάνει ένα δικό του play-by-play του αγώνα με τη Βραζιλία αλλά το... παράκανε και «ξέφυγε».

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, ο Σίμονς αναρωτήθηκε αν πρέπει να γίνει... έλεγχος ντόπινγκ στον Θανάση Σκουρτόπουλο για τις κακές επιλογές του τελευταίου λεπτού, αποκάλεσε τον Γιώργο Πρίντεζη «κάποιον τυχαίο» και τόνιζε ξανά και ξανά πως ο Γιάννης δεν ακουμπάει την μπάλα με τίποτα.

Διαβάστε όσα έγραψε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα:

- «Η Ελλάδα είναι στο -5 με 70'' να μένουν και μετά το τάιμ άουτ ο Γιάννης δεν ακουμπάει ποτέ την μπάλα».

- «Η Ελλάδα είναι στο -3 και ισοφαρίζει το ματς όταν κάποιος τυχαίος μένει ανενόχλητος και βάζει τρίποντο. Αυτό το ματς είναι απίστευτο».

- «Μπαρμπόσα/Βαρεζάο screen and roll και floater του Βαρεζάο - Ανυπομονώ να δω τους Λέικερς να τους υπογράφουν και τους δύο. Στο +2 η Βραζιλία, έμειναν 14''. Θα είναι απίστευτο να μην αγγίξει ξανά την μπάλα ο Γιάννης».

- «Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι Έλληνες ρίσκαραν μία άλεϊ ουπ πάσα για τον Γιάννη και εκείνος μετά αποβλήθηκε με φάουλ. Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ στον προπονητή της Ελλάδας μετά το ματς; Γιατί δεν έδωσαν απλά την μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή της ρακέτας; WTF;».

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ