Κόσμος

"Αιχμάλωτος" στο σπίτι του υπέρβαρος άνδρας με κινητικά προβλήματα

Ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα καταγγέλλει ότι το σπίτι του είναι παγίδα θανάτου καθώς ο σπιτονοικοκύρης του δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά του και δεν διευρύνει το άνοιγμα της πίσω πόρτας του σπιτιού του ώστε να βγαίνει στον κήπο.

Όπως λέει ο Ντάρεν Μπερνς που ζυγίζει σχεδόν 178 κιλά και κινείται με αναπηρικό καροτσάκι, σε περίπτωση φωτιάς δεν θα χωράει να βγει από την πόρτα και δεν θα έχει διαφυγή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει διευρύνει την κεντρική είσοδο όπως και τις εσωτερικές πόρτες ώστε ο άνδρας να μπορεί να κινείται με ευκολία μέσα στο σπίτι του, αλλά ο σπιτονοικοκύρης δεν αντιλαμβάνεται το ουσιαστικό ου πρόβλημα και δεν προχωρά σε ανακατασκευή της πίσω πόρτας, οπότε ο άνδρας μένει εγκλωβισμένος μέσα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει ούτε στον κήπο.

Ο 48χρονος πάσχει από αρθρίτιδα από τα 13 του χρόνια και αντιμετωπίζει και πρόβλημα στον γοφό του που δυσχεραίνει την κίνησή του. Δύο χρόνια πριν τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να πάρει επιπλέον βάρος και να πρέπει να χρησιμοποιεί καροτσάκι. Σημειώνει ότι ακολουθεί διατροφή για να χάσει βάρος αλλά και θεραπευτική αγωγή για τον διαβήτη.

"Ως άτομο με κινητικά προβλήματα ζω εδώ και δύο χρόνια με τόσο στρες μέσα σ' αυτήν την ιδιοκτησία που δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι έτσι ήταν τα πράγματα" επεσήμανε τονίζοντας ότι αισθάνεται ντροπή για το βάρος του και δέχεται διακρίσεις από την οικοδομική εταιρεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...