Κοινωνία

Αγρίνιο: Βέλγος άρπαξε το παιδί του και προσπάθησε να φύγει από τη χώρα!

Την τελευταία στιγμή πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο μαζί με το ηλικίας 5 χρόνων παιδί του που είχε απαγάγει από το Αγρίνιο, πρόλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας έναν 46χρονο Βέλγο για τον οποίο είχε ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του!

Ο 46χρονος κατοικούσε στο Αγρίνιο μαζί με την 37χρονη Ελληνίδα σύζυγό του και το παιδί το οποίο είχαν αποκτήσει, όμως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Χωρίς να το γνωρίζει η 37χρονη, ο Βέλγος πήρε το απόγευμα της Τρίτης τον 5χρονο γιο τους και επιχείρησε να φύγει αεροπορικώς από τη χώρα. Όμως, η εν διαστάσει σύζυγός του αντέδρασε αστραπιαία.

Μόλις διαπίστωσε ότι είχε πάρει μαζί του το παιδί, υπέβαλε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου σε βάρος του με αποτέλεσμα να σταλεί επείγον σήμα στις εξόδους της χώρας για τον εντοπισμό του. Τελικά, ο 46χρονος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το παιδί αποδόθηκε στη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης