Αθλητισμός

Έχασε τα δικαιώματα η ΕΡΤ: Στον ΑΝΤ1 το Euro 2020

Είναι πλέον επίσημο πως η ΕΡΤ έχασε τα δικαιώματα για τους αγώνες του EURO 2020.

Είδηση-βόμβα στα νέα των ΜΜΕ, αφού όπως ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του EURO 2020.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να κάνει δυνατό «μπάσιμο» στο αθλητικό περιεχόμενο και όπως ενημερώθηκαν επίσημα οι εργαζόμενοι, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος, πρόκειται να μεταδώσει τα παιχνίδια της τελικής φάσης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού του 2020.

Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενος ως... ποδοσφαιρόφιλος. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας μεγάλης διοργάνωσης, μετά την προσπάθεια για το Μουντιάλ του 2018, όταν κατέθεσε πρόταση 9 εκατ. ευρώ, πριν αυτό καταλήξει στην ΕΡΤ για 10 εκατομμύρια.

Με τον τρόπο αυτό διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο γύρω από το EURO 2020, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως θα πρόκειται για την πρώτη φορά που είτε EURO είτε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης