Κοινωνία

Έπρεπε να "φάει τούμπα" ο Παπαδάκης για να αλλάξουν καρέκλες στον Ant1! - Βίντεο-

Μετά την "πτώση" του Γιώργου Παπαδάκη, φαίνεται πως άλλαξαν τις καρέκλες στο πλατό της εκπομπής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, την περασμένη εβδομάδα κατέληξε στο πάτωμα και τρόμαξε τους συνεργάτες του όταν έχασε την ισορροπία του από την καρέκλα που καθόταν.

Ο παρουσιαστής όμως δεν ήταν το μόνο… θύμα των «ένοχων» καρεκλών καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη που ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί».

https://youtu.be/Yc8qDGaYAFs

Για να μην βρεθεί και άλλος παρουσιαστής ή καλεσμένος του Ant1 σωριασμένος στο πάτωμα εξαιτίας των καρεκλών, οι ιθύνοντες του Ant1 αποφάσισαν μετά την τούμπα του Γιώργου Παπαδάκη να τις αντικαταστήσουν ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της Τρίτης 24/9, ο Γιώργος Παπαδάκης δέχθηκε και το πείραγμα του καλεσμένου του για το θέμα της... πτώσης του. Ο τουριστικός πράκτορας από την Κρήτη, Μιχάλης Βλατάκης, είπε αρχικά στον παρουσιαστή: «να μου επιτρέψετε να ελαφρύνω λίγο. Όταν σας είδα να πέφτετε από την καρέκλα σκέφτηκα… ο Γιώργος Παπαδάκης έχει επιβιώσει από τον λάκκο των λεόντων τόσα χρόνια με πρωτιά και θα πάει από καρέκλα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές