Κοινωνία

Έκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη στη Θεσσαλονίκη για ένα έγγραφο (βίντεο)

Χωρίς ρεύμα έμεινε μια 94χρονη στη Θεσσαλονίκη και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν είχε καμία οφειλή.

«Χθες το πρωί που έκοψαν το ρεύμα στην 94χρονη, κατευθείαν πήρε τηλέφωνο στην υπηρεσία. Μένει μόνη της, έχει κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Στενό συγγενικό της πρόσωπο πήγε στον οικείο ΔΕΔΔΗΕ κι έλαβε την απάντηση ότι δεν έχει καταθέσει ένα έγγραφο, ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολογικού σχεδίου εγκατάστασης» μιλώντας στο Open TV ο δικηγόρος της Αλέξης Ντουνιάς.

Ο κ. Ντουνιάς πρόσθεσε: «Η κυρία αυτή πληρώνει κάθε μήνα τις οφειλές της, πληρώνει με πάγια εντολή. Αφού πήγε ο ανιψιός της, τους είπε ότι θα τους φέρει αύριο (σήμερα) το πιστοποιητικό, όμως του είπαν «φέρε το πιστοποιητικό και μετά θα γίνει αποκατάσταση».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 94χρονης η ηλικιωμένη είχε πάει σε ιδιωτικό πάροχο και της είχε αποστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστολή προ επταμήνου ότι χρειάζεται πράγματι αυτό το έγγραφο. «Σήμερα με το που ανοίξει το κατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ θα προσκομίσουμε το έγγραφο κι ευελπιστούμε να γίνουν άμεσα οι ενέργειες αποκατάστασης γιατί της μαγειρεύουν οι γείτονες για να φάει και της ζεσταίνουν νερό...» ανέφερε.

https://youtu.be/Nh39l2wOO3c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ