Κόσμος

Άγρια δολοφονία! Σκότωσε την αδερφή της με 189 μαχαιριές-Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τ' αυτιά - Βίντεο, φωτογραφίες

Ένα φρικιαστικό έγκλημα σόκαρε τη Ρωσία, όταν η 22χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπρόβινα, βασάνισε και δολοφόνησε τη 17χρονη αδερφή της.

Η 22χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπρόβινα από τη Ρωσία είναι πανέμορφη, αλλά όχι όσο όμορφη ήταν η 17χρονη αδερφή της, Στεφανία. Τουλάχιστον, έτσι πίστευε η ίδια. Γι’ αυτό τη ζήλευε κι αποφάσισε να τη σκοτώσει με τον πιο βίαιο κι απάνθρωπο τρόπο.

Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τ’ αυτιά ενώ ακόμη ήταν ζωντανή και μετά τη σκότωσε κατακρεουργώντας το σώμα της με τουλάχιστον 189 μαχαιριές.

Η 22χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπρόβινα από τη Ρωσία είναι πανέμορφη, αλλά όχι όσο όμορφη ήταν η 17χρονη αδερφή της κι έτσι αποφάσισε να τη σκοτώσει

Η δολοφονία συνέβη το 2016 και η Ελιζαβέτα συνελήφθη και φυλακίστηκε, αφού θεωρήθηκε ένοχη για το ειδεχθές έγκλημα, από τις ρωσικές αρχές. Έκτοτε, κρατείται σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι να δικαστεί με την κατηγορία του φόνου της 17χρονης αδερφής της.

 

Τη μαχαίρωσε 189 ολόκληρες φορές. Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τ’ αυτιά

Η 22χρονη αρνείται τις κατηγορίες κι επιρρίπτει τις ευθύνες στον 44χρονο σύντροφο της 17χρονης, Αλεξέι Φατέεφ, μιας και το 17χρονο θύμα βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειώσουμε, όμως, πως ο Αλεξέι δεν θεωρείται πως έχει εμπλοκή στο έγκλημα και στη δίκη που θ’ ακολουθήσει θα παραστεί μόνο ως μάρτυρας κατηγορίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σύμφωνα με την εφημερίδα, Komsomolskaya Pravda, που επικαλείται τις αστυνομικές αρχές, το σώμα της άτυχης Στεφανία ήταν κατακρεουργημένο από τις τουλάχιστον 189 μαχαιριές.

Η 17χρονη Στεφανία Ντουμπρόβινα έχασε τη ζωή της με μαρτυρικό τρόπο εξαιτίας της ζήλιας της αδερφής της για την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Η 17χρονη Στεφανία Ντουμπρόβινα έχασε τη ζωή της με μαρτυρικό τρόπο εξαιτίας της ζήλιας της αδερφής της για την εντυπωσιακή της εμφάνιση

«Της έβγαλε τα μάτια ενόσω ήταν ακόμη ζωντανή και τις έκοψε τ’ αυτιά για να βιώσει τον απόλυτο πόνο. Μετά, τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 189 φορές, στο κεφάλι, στο λαιμό, στο σώμα, παντού», τόνισαν οι ρωσικές δικαστικές αρχές.

Να τονίσουμε πως, η μητέρα των δυο κοριτσιών σε συνέντευξή της υποστήριξε την εκδοχή της μεγαλύτερης κόρη της. «Η Στεφανία δεν ήταν πιστή στον Φατέεφ. Ήταν εραστές κι αυτός τη ζήλευε για γυμνές φωτογραφίσεις που είχε κάνει. Αυτός τη δολοφόνησε κι όχι η αδερφή της».

Τα παραπάνω είχε πρώτη ισχυριστεί η 22χρονη φερόμενη ως αδελφοκτόνος, Ελιζαβέτα, όταν μετά τη νοσηλεία της στην ψυχιατρική κλινική είχε ανακτήσει τη μνήμη της, την οποία είχε χάσει από τη μέρα της δολοφονίας κι έπειτα.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/xsK23XW5aRg

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ