Κόσμος

Oπαδός της Λάτσιο βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι- Η αλβανική μαφία πίσω από την εκτέλεση-Βίντεο



Νεκρός βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο. Οι Αρχές υποψιάζονται πως πίσω από την εκτέλεση του κρύβεται η αλβανική μαφία.

Ο Φαμπρίτσιο Πισιτέλι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Ρώμης με την Αστυνομία να αναφέρει πως είδε δεχθεί μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στο ύψος του αριστερού του ματιού. Ο «Ντιαμπόλικ», όπως ήταν ιδιαίτερα γνωστός ο αρχηγός των «λατσιάλι» φαίνεται να είχε ανάμιξη σε εμπόριο ναρκωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2014 ο Πισιτέλι είχε βρεθεί στη φυλακή καθώς η οικονομική Αστυνομία είχε βρει στους λογαριασμούς του πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο 53χρονος οπαδός της Λάτσιο που είχε κατηγορηθεί και για ρατσισμό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δολοφονήθηκε από την αλβανική μαφία με τις έρευνες να συνεχίζονται.

https://twitter.com/tg2rai/status/1159439893715722241?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...