Οπλικά συστήματα

F-35: Το μέλλον των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών-Η μετάβαση στην 6η γενιά-Εικόνες, Βίντεο

Τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35, θα εκσυγχρονιστούν και θα "περάσουν" στην 6η γενιά, με το σχέδιο για το μέλλον τους να εντυπωσιάζει.

Ένα βίντεο του Military Times απεικονίζει το μέλλον των μαχητικών 6ης γενιάς της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, και τη σχέση που αυτά θα έχουν με τα μαχητικά 5ης γενιάς F-35.

Στα πρότυπα των ικανότατων, πάνοπλων μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35, η νέα γενιά μαχητικών της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας θα φέρει όλα τα καλά του προκατόχου της και ακόμα περισσότερα.

Νέα οπλικά συστήματα, ανιχνευτές λέιζερ, καινούργια ραντάρ, νέες δυνατότητες εναέριας κίνησης είναι μερικά από τα καινούργια πολεμικά συστήματα που υπόσχεται να έχει το μαχητικό 6ης γενιάς, που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Η Αμερική δεν είναι φυσικά η μόνη χώρα που κοιτάει να αναπτύξει τα οπλικά της συστήματα, κορυφαίες εταιρίες της Ισραηλινής Αμυντικής Βιομηχανίας έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την σχεδίαση και την ανάπτυξη των νέων οπλικών συστημάτων που θα εξοπλίσουν τα F-35 «Adir» του Ισραήλ.

Η εταιρία Rafael έχει αναλάβει την ανάπτυξη πυραύλων αέρος-αέρος 6ης γενιάς, η οποίοι θα έχουν βεληνεκές που θα ξεπερνά κατά πολύ τα 100χλμ. Πηγές της ισραηλινής εταιρίας δήλωσαν ότι δεν υπάρχει άμεση επιχειρησιακή ανάγκη για ένα τέτοιο βλήμα αέρος-αέρος, αλλά οι πελάτες της και κυρίως η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία τονίζουν ότι αυτή η επιχειρησιακή ανάγκη βρίσκεται στον ορίζοντα.

Δείτε το βίντεο για μία πρώτη ματιά στο μέλλον των πολεμικών μαχητικών: 

https://youtu.be/d_4U2a3s0oI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ