Αθλητισμός

Europa League: Σοκ και αποκλεισμός για ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα παρά τη νίκη με 3-2

Σοκαριστικός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ που παρά τα 3 γκολ που κατάφερε στην Τούμπα, δέχτηκε δύο τέρματα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ μένει εκτός συνέχειας από την Ευρώπη, αφού παρά τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Σλόβαν, με τα εκτός έδρας γκολ έμεινε εκτός συνέχειας ομίλων Europa League, για 2η φορά στην τριετία.

Στις καθυστερήσεις «έσπασαν» καρδιές αλλά το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε ποτέ και ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με άδοξο τρόπο την Ευρώπη.

Ο Μεντβέντεφ «πάγωσε» την Τούμπα με το 1-0 στο 38′, αλλά ο Λημνιός ισοφάρισε στο 49′ και ο Σβιντέρσκι πέτυχε το 2-1 στο 50′, φθάνοντας την ομάδα του ένα γκολ πριν την πρόκριση. Οι Τσέχοι ισοφάρισαν όμως ξανά στο 61′ με τον Ντε Μάρκο και κράτησαν τελικά σκορ πρόκρισης, παρά το 3-2 του Γιαννούλη στο 87′.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...