Αρχείο

Όταν ο σκύλος βαριέται στην βόλτα του και κάνει το νεκρό - Το βίντεο με τις 3,3 εκατ. προβολές!

Το γύρο του Ιντερνετ κάνει το βίντεο με τον πιο πεισματάρη σκύλο του κόσμου, ο οποίος απλά βαρέθηκε να περπατάει και έκανε τον… νεκρό!

Περαστική, περπατώντας έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη εντόπισε μια νεαρή κοπέλα με έναν μεγάλο όμορφο σκύλο ο οποίος, όμως, της έκανε πείσματα. Σε κάποιο σημείο της βόλτας τους ο σκύλος κουράστηκε και τα… στίλωσε.

Ο σκύλος είχε πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, σαν νεκρός και δεν κουνιόταν εκατοστό. Η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να σηκωθεί για να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα βάζει τα γέλια, τον χαϊδεύει λίγο στο στέρνο του πιάνει και του κουνάει το πόδι μπας και αντιδράσει, αλλά ο πεισματάρης σκύλος εκεί…. Ξάπλα στο πεζοδρόμιο αρνούμενος πλήρως να συνεχίσει τη βόλτα του.

Ο πιο πεισματάρης σκύλος -Δεν ήθελε να συνεχίσει τη βόλτα του

Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter έχει πάνω από 3,3 εκατ. views και είναι το απόλυτο viral.

https://twitter.com/StephLauren/status/1157998470361489409

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...