Εσωτερική Ασφάλεια

Χαλκιδική: "Άνοιγε" αυτοκίνητα και πραγματοποιούσε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες που έβρισκε

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τις κλοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής, με 31χρονο δράστη να "ανοίγει" αυτοκίνητα ανυποψίαστων λουόμενων και να κλέβει ό,τι έβρισκε.

Τα οχήματα των λουόμενων που απολάμβαναν την δροσιά της θάλασσας σε παραλίες της Χαλκιδικής έβαζε στο μάτι ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεβε από μέσα προσωπικά αντικείμενα, συσκευές και κάρτες ανάληψης με τις οποίες έκανε ανέπαφες συναλλαγές.

Η δράση του 31χρονου «ποντικού» κράτησε από την περασμένη Τετάρτη ως την Παρασκευή, οπότε διέρρηξε τρία αυτοκίνητα. Όμως, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη ο οποίος είχε προλάβει να εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν, αλλά κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,8 γραμμαρίων και 20 ναρκωτικά χάπια. Έτσι, σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

*** Την πόρτα του αυτοκινήτου ενός 49χρονου που ήταν σταθμευμένο στην Πάτρα παραβίασε ένας 18χρονος Έλληνας και «ξήλωσε» από το ηχοσύστημα έναν ενισχυτή αξίας 700 ευρώ. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ο νεαρός δράστης που συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...