Κόσμος

«Χάος» στην Τάιμς Σκουέρ: Πέρασαν κρότους από εξατμίσεις για πυροβολισμούς - Απίστευτες εικόνες πανικού (βίντεο)


Εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στην πλατεία Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη καταλήφθηκαν από πανικό το βράδυ της Τρίτης, όταν «έσκασαν» οι εξατμίσεις ορισμένων μοτοσικλετών, παράγοντας ήχους που πολλοί παρερμήνευσαν ως πυροβολισμούς.

Πριν από κάποια χρόνια, η έκρηξη μιας εξάτμισης στην πολύβουη πλατεία ίσως να προκαλούσε απλώς ένα σύντομο ξάφνιασμα. Στον απόηχο όμως των δύο πολύνεκρων επιθέσεων των περασμένων ημερών σε Οχάιο και Τέξας, που βύθισαν στο πένθος τις ΗΠΑ αφήνοντας πίσω τους 31 νεκρούς, το παραμικρό δείγμα ότι κάτι πάει στραβά ξυπνάει το ένστικτο επιβίωσης στους Αμερικανούς και τους ωθεί να τραπούν σε φυγή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC News, το «σταυροδρόμι του κόσμου» (όπως είναι το παρατσούκλι της Τάιμς Σκουέρ στις ΗΠΑ) ήταν γεμάτο με τουρίστες και ντόπιους το βράδυ της Τρίτης, όταν ξαφνικά, γύρω στις 22.00, ακούστηκε μια σειρά από δυνατούς κρότους.
https://twitter.com/ZoraSuleman/status/1159003106295894016?ref_src=twsrc%5Etfw

Βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν χιλιάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι, πιστεύοντας προφανώς ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

https://youtu.be/1FKrGgHu9QQ

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης αργότερα ενημέρωσε το κοινό με ανάρτησή του στο Twitter ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Δεν υπάρχει ένοπλος που πυροβολεί στην Τάιμς Σκουέρ. Εκρήξεις εξάτμισης σε μηχανές που περνούσαν ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί. Λαμβάνουμε πολλές κλήσεις στο 911. Παρακαλούμε μην πανικοβάλεστε. Η Τάιμς Σκουέρ είναι πολύ ασφαλής!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...