Κόσμος

Χάκαραν τον λογαριασμό στο twitter του ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ

Θύμα χάκερ έπεσε ο επικεφαλής και ιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσει, που αναρτούσε μηνύματα ρατσιστικά και προσβλητικά το βράδυ της Παρασκευής.

Προσβλητικά μηνύματα με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον των μαύρων και αναρτήσεις απολογητικά για τον Αδόλφο Χίτλερ ξεκίνησαν να αναρτούνται στον λογαριασμό του Ντόρσεϊ το βράδυ της Παρασκευής.

Θύμα χάκερς έπεσε ο επικεφαλής και ιδρυτής του Twitter,Τζακ Ντόρσει, καθώς αναρτήθηκαν προσβλητικά και ρατσιστικά μηνύματα στον λογαριασμό του.

«Έχουμε γνώση ότι ο λογαριασμός @jack έχει παραβιαστεί και ερευνούμε τι συνέβη», τόνισε η εταιρεία με ανάρτηση στο twitter.

Τα χακαρισμένα tweets εμφανίστηκαν με ετικέτες (hashtags), που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες παράνομες διεισδύσεις σε λογαριασμούς: Μεταξύ αυτών #chucklingsquad και #ChucklingHela.

Προσβλητικά μηνύματα με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον των μαύρων και αναρτήσεις απολογητικά για τον Αδόλφο Χίτλερ ξεκίνησαν να αναρτούνται στον λογαριασμό του Ντόρσεϊ λίγο πριν τις 23:00 ώρα Ελλάδας, ωστόσο γρήγορα αφαιρέθηκαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ