Κόσμος

Φριχτή δολοφονία στη Στουτγάρδη: Σύριος παράνομος μετανάστης έσφαξε με ματσέτα τον συγκάτοικό του στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στη γερμανική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία με ματσέτα ενός 36χρονου στη μέση ενός δρόμου στη Στουτγάρδη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ προηγήθηκε έντονος καυγάς του θύματος που καταγόταν από το Καζακστάν με τον δράστη. Περίοικος κατέγραψε από το μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας σε βίντεο το αποτρόπαιο έγκλημα χθες το απόγευμα στην πόλη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Η άγρια δολοφονία του 36χρονου έγινε πρώτο θέμα σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ

https://youtu.be/HRpCY2mgTm4

Ο δράστης πέταξε το όπλο του εγκλήματος σ’ ένα θάμνο και διέφυγε με ποδήλατο. Η αστυνομία της Στουτγάρδης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια και ενός ελικοπτέρου και αργά το βράδυ συνέλαβε έναν 28χρονο Σύρο που ζει από το 2015 στη Γερμανία και φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία. Ο συλληφθείς και το θύμα ήταν συγκάτοικοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως η φύση της σχέσης τους. Μετά την ανάκριση το πρωί ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...